Beoordeling elektrische fietsen

De Fietsersbond heeft in maart 2012 een beoordeling van diverse elektrische fietsen gegeven in de Elektrische Fietsentest 2012. Het onderzoek is verricht in overleg met de Telegraaf en de Consumentenbond. De resultaten zijn gepubliceerd in de Telegraaf. Welke elektrische fiets is het best beoordeeld? En wat zijn de ervaringen van andere consumenten?

Beste elektrische fietsen 2012

1. Dutch ID Sports ladies
2. Koga E-limited XTE
3. Flyer T8 Deluxe
4. Batavus Socorro Easy
5. Trek L300+
6. Kalkhoff Tasman City Roller
7. Giant Twist Lite Power
8. Sparta E motion C4
9. Bikkel Ibee T3
10. Cortina Ecomo Crush

Welke elektrische fiets moet ik kiezen?

De Dutch ID fiets (€ 2.399, actieradius 52 km), de Beoordeling elektrische fietsen Fietsersbond (prijs € 3.999, actieradius 43 km) en de Flyer T8 fiets (prijs € 3.099, actieradius 71 km) worden als beste beoordeeld. Dutch ID gebruikt het elektrisch systeem van Bosch. Koga gebruikt technologie van het moederbedrijf Accell (hetzelfde als van Nederlands trots Batavus en Sparta!). En Flyer gebruikt het elektrisch systeem van Panasonic.

Gevonden op: elektrische fietsverzekering vergelijken, Beoordeling Elektrische Fietsen

2 thoughts on “Beoordeling elektrische fietsen”

  1. Pingback: Beste elektrische fietsen 2013 - Fietsverzekeringen vergelijken

  2. De nieuwe generatie elektrische fietsen heeft tegenwoordig afneembare accu’s. Daarmee kan je ze eenvoudig thuis opladen. En neemt de kans op stelen af, want wat heb je aan ene elektrische fiets zonder accu. Of zijn die vervolgens ook weer los te koop?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *