Beste fietsverzekering

De Consumentenbond heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar de beste fietsverzekeringen. Zij hebben maar liefst twaalf fietsverzekeringen vergeleken en getest op allerlei aspecten zoals de premie, de dekking, keuzevrijheid voor de verzekerde, eisen voor acceptatie en veiligheidseisen. Volgens de Consumentenbond zijn de uitkomsten als volgt.

Top 3 meest voordelige fietsverzekeringen volgens Consumentenbond

Nummer 1 – ANWB Fietsverzekering
Nummer 2 – OrionDirect Fietsverzekering
Nummer 3 – Univé Fietsverzekering

Wij herkennen dit beeld ten dele. Onze top 5 komt redelijk overeen met dit staatje. Maar wij kijken enkel naar de premie, de andere aspecten vinden wij minder relevant. Bij ons is uitgangspunt een looptijd van 3 jaar, een reguliere fiets, woonplaats in de Randstad en gedekt voor diefstal en niet voor schade.

Top 5 meest voordelige fietsverzekeringen volgens Fietsverzekeringenvergelijken.com

Nummer 1 – OrionDirect Fietsverzekering
Nummer 2 – Rijwielverzekeren Fietsverzekering
Nummer 3 – Helepolis Fietsverzekering
Nummer 4 – Unive Fietsverzekering
Nummer 5 – ANWB Fietsverzekering

Waarschijnlijk zijn de verschillen in de lijstjes te verklaren door het feit dat de Rijwielverzekeren Fietsverzekering en Helepolis Fietsverzekering in feite producten van derden zijn, en dat de Consumentenbond misschien wat sneller de ANWB op nummer 1 zet vanwege kwalitatieve overwegingen.

Waar fietsverzekering afsluiten?

Waar kunt u het beste uw fiets verzekeren? Uit de verschillende lijstjes blijken duidelijke overeenkomsten, namelijk dat verzekeraars ANWB, OrionDirect en Univé het meest voordelige en beste product aanbieden. Het is dan ook aan te raden om bij deze drie verzekeraars een offerte op te vragen, en te kijken welke fietsverzekering het beste op uw wensen aansluit.

Fiets 728x90

Gevonden op: beste fietsverzekering, beste fietsverzekering consumentenbond, welke fietsverzekering, anwb fietsverzekering, de beste fietsverzekering, beste fietsverzekering 2013, fietsverzekering anwb, unive fietsverzekering, fietsverzekering unive

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *