E-bike verzekeren

Een fietsverzekering voor uw fiets of e-bike. Wat houdt deze verzekering eigenlijk in? Wat is de dekking? Welke voorwaarden gelden doorgaans? En welke aanvullende verzekeringen kunt u kiezen?

Beste fietsverzekeringen

Fietsen 123 laat de resultaten van een onderzoek van de Consumentenbond zien. Dit onderzoek is alweer uit 2009, echter je mag aannemen dat de resultaten nog steeds relevant zijn. Voor normale fietsen scoren de volgende drie verzekeraars het beste; de ANWB Fietsverzekering, de Unigarant Fietsverzekering en de Unive Fietsverzekering. Maar als gekeken wordt naar verzekeringen voor electrische fietsen, de zogenaamde E-bikes, dan zijn de resulaten anders.

E-bike verzekering

Verzekeraars hanteren specifieke voorwaarden voor een e-bike. De premie en dekking zijn anders. Het belangrijkste criterium is de woonplaats. Woont u in de Randstad? Dan biedt Orion Direct de goedkoopste E-bike verzekering. Buiten de Randstad is Unive de goedkoopste verzekeraar.

Fiets 728x90

Gevonden op: e bike verzekering vergelijken, e-bike verzekering vergelijken, goedkoopste e bike verzekering, goedkoopste fietsverzekering e-bike, e bike verzekering, e-bike fietsverzekering vergelijken, fietsverzekering e-bike vergelijken, e-bike verzekering, goedkoopste e-bike verzekering

1 thought on “E-bike verzekeren”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *