Fietsverzekering van Univé

Bij het vergelijken van fietsverzekeringen zult u al snel zien dat er relatief veel verschillende aanbieders zijn. Een van de bekendere aanbieders op het gebied van fietsverzekeringen is Univé. De fietsverzekering van Univé biedt een groot aantal voordelen. Zo bent u met een Univé fietsverzekering bijvoorbeeld compleet verzekerd tegen zowel diefstal als beschadiging, krijgt u tot 3 jaar lang de aanschafprijs terug en uw fiets wereldwijd verzekerd. Bij Univé kunt u naast nieuwe fietsen ook gewoon uw tweedehands fiets verzekeren. Daarnaast heeft u na het afsluiten van de verzekering ook nog 14 dagen bedenktijd.

Hoe afsluit ik een fietsverzekering af bij Univé?

Bij Univé is het mogelijk om alle zaken rondom uw fietsverzekering eenvoudig en snel via internet te regelen. Na het bezoeken van de website van Univé kunt u direct de hoogte van de premie voor uw fiets berekenen. Na het selecteren van de gewenste verzekeringsvorm en het invullen van de benodigde gegevens, is uw fiets direct verzekerd. Binnen enkele minuten kunt u dus al een fietsverzekering afsluiten.

Kan ik ook mijn elektrische fiets verzekeren bij Univé?

Het is bij Univé ook mogelijk om uw elektrische fiets te verzekeren. Op het moment dat u kiest voor een fietsverzekering voor elektrische fietsen, dan krijg u er gratis pechhulp bij van Univé. Verder gelden dezelfde voordelen als voor het verzekeren van een normale fiets.

Hoe kan ik mijn schade melden bij Univé?

Eventuele schade kunt u eenvoudig en snel online melden bij Univé. Na het invullen van de benodigde gegevens zal uw aanvraag direct in behandeling worden genomen. Op het moment dat u ook gebruikmaakt van het pakket ‘Pechhulp Fiets’, dan kunt u de Univé Alarmcentrale 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereiken op het telefoonnummer +31 592348112.

Lees meer over de Univé fietsverzekering.